Arrangere konferanse?

Å arrangere en konferanse krever en visjon, god struktur, litt innovasjon og et passende lokale. Våre lokaler kan tilpasses alt fra både tradisjonelle konferanser med fokus på et høy kvalitets AV-anlegg og gode foredragsholdere, til mer kreative konferanser der workshops og publikums deltakelse står i fokus.

Våre arrangementslokaler har alle særegne preg med ulik kapasitet. Lokalet skal være med på å gi arrangementet ditt det lille ekstra.

Sammen med vår prosjektleder skal du kunne tilpasse lokalet til å dekke dine behov, og få tid og ro til å jobbe med innholdet. Vårt team stiller også med fagkompetanse innen event- og konferanseavvikling og bidrar gjerne i den kreative prosessen med tilpassing av underholdning, faglig innhold, dekor med mer for å gjøre ditt arrangement fullkomment.

Møteromslokaler i alle størrelser

Flere av våre steder tilbyr også utleie av moderne møterom i ulik stil og ulik størrelse. Her finner du stilige møterom som passer perfekt til ledermøter, mellomstore møterom med lunsjservering, og kreative møterom med mulighet for aktiviteter både før og etter.

Kombiner møtet med en lunsj eller middag. Kanskje hele gjengen vil samles til en spillturnering for å runde av dagen med noe aktivt og gøy?

Vår bookingavdeling syr gjerne sammen skreddersydde pakker som passer ditt behov. Er du usikker hva ditt behov egentlig er, så hjelper de deg med å finne ut av det og.

VA_Kino_2
Konferanse: 450 pers

Vulkan Arena

Vulkan Arena er kåret til Oslos beste intimarena, og er et populært valg blant både bedrifter, konsertarrangører, eventbyråer og privatpersoner. 

Alf Rolfsen møterom
Konferanse: 100 pers

Telegrafen

Telegrafen består av seks forskjellige møterom med plass til alt fra 8-100 deltakere. Her tilbys det også egne pakkeløsninger: Heldagspakke og halvdagspakke for de som ønsker en skreddersydd opplevelse. 

Pokalen Vulkan
Konferanse: 50 pers

Pokalen

Pokalen har fire avdelinger sentralt i Oslo, og flere av disse egner seg godt til dagarrangement: Pokalen Barcode, Pokalen Aker Brygge og Pokalen Vulkan har alle gode fasiliteter for konferanse og møtevirksomhet. 

VÅRE TIPS TIL EN VELLYKKET KONFERANSE

1)    Definer formålet med konferansen, inkludert budsjettrammer, fokusområder
       og hva gjestene skal få ut av arrangementet

2)    Inviter i god nok tid - Gi deltakerne god nok tid til å planlegge og forberede seg

3)    Avklar behov for samarbeidspartnere, og fordel ansvar internt og eksternt

4)    Tilrettelegg for god kommunikasjon med dine gjester før, under og etter arrangement

5)    Ta deg tid til å kvalitetssikre innhold

6)    Kos dere på gjennomføringen!

7)    Evaluering fra både gjester og arrangørkomite

Konferanse Vulkan Arena