klar for tidenes sommerfest?

Har du fått i oppgave å arrangere sommerfest for jobben eller med vennegjengen? Vil du legge opp til en skikkelig fin samling nå som gradene stiger og ferien er rett rundt hjørnet? La oss hjelpe deg med litt inspirasjon på veien. Dette skal definitivt være en morsom planleggingsprosess - og vips så er det ferie!

En skikkelig sommerfest bør kombineres med flere ulike aktiviteter og morsomheter, men du trenger ikke å finne opp kruttet selv.

Liker kollegene dine å konkurrere? Perfekt! Arranger en utendørs shuffleboard-turnering. Spill og lagidrett (les: dart, shuffleboard, biljard, bordtennis mm.) kan aldri gå feil. Kombiner dette med freshe drinker, kald hvitvin og litt deilig snacks, før dere kanskje er klare for et bedre måltid. Det er ikke feil å samles rundt bordet og få servert fantastisk mat samtidig som dere kan snakke om året som har gått, oppturer og ...oppturer(?), og ikke minst alt dere skal gjøre sammen til høsten. Det er fint å være en del av et slikt fellesskap, og derfor bør det også feires!

En middag kan nytes på en restaurant, eller i en chambre séparée - for en enda mer privat setting. Noen taler, sanger eller leker underveis i middagen er vel alltid en slager? Avslutt det hele med en real fest med dans, karaoke og litt mer dans.

Vi foreslår...

...Spill og turnering på Raadhuset eller Telegrafen. Snacksen er aldri langt unna! Enten fra Raadhusets food court med meksikansk mat eller fra Telegrafens gastro-restaurant. Smakfull drikke finnes i alle de forskjellige barene.

...Smak dere gjennom verdens beste druer på Teleks Vinbar på Telegrafen, i en elegant og sjarmerende vinbar inspirert av 60-tallets klassiske detaljer.

...En eller to kalde pils på uteserveringene til Pokalen Barcode, Telegrafen eller Raadhuset.

...3- eller 5-retters på Restaurant Bestorp på Telegrafen.

...Avslutt kvelden på Faksen Bar på Telegrafen. Hva er vel en bedre avslutning på kvelden enn god musikk, lyd, lys og farger som tar deg rett tilbake til 80-tallet? Eller i karaokerommene til Raadhuset - ingenting er som å se og høre sjefen dure løs på en mikrofon til Suspicious Minds av Elvis, eller utfordre til en duett og rocke lokalet med «My Hump» av Black Eyed Peas.

VÅRE TIPS TIL EN HYGGELIG SOMMERFEST

  1. Finn ut hvor mange dere blir og hva du har i budsjett per person eller som gruppe.
  2. Sett av en dato så tidlig som mulig, slik at du får sendt ut invitasjoner og booket alle aktiviteter og sted/er mm. så tidlig som mulig. 
  3. Gjør god research på ulike lokaler. Kanskje et sted tilbyr alt du ønsker for kvelden?
  4. Sett opp en kjøreplan for dagen/kvelden.
  5. Sørg for at dagen inneholder noe alle synes er gøy! 
  6. Ta en gjennomgang med arrangør(er) dagen før for å avklare om alt er klappet og klart.
P1133316
Sommerfest
Afterwork
P1133206