klar for tidenes bysommer?

Blir det litt byferie på deg i år? Vi elsker sommer i Oslo, og deler gjerne noen gode tips til deg som har noen deilig bydager i vente. 

En skikkelig bysommer bør kombineres med flere ulike aktiviteter og morsomheter, men du trenger ikke å finne opp kruttet selv.

Liker du å konkurrere? Perfekt! Arranger en shuffleboard-turnering. Spill og lagidrett (les: dart, shuffleboard, biljard, bordtennis mm.) kan aldri gå feil. Kombiner dette med freshe drinker, kald hvitvin og litt deilig snacks, før dere kanskje er klare for et bedre måltid. Det er ikke feil å samles rundt bordet og få servert fantastisk mat samtidig som dere har det gøy.

En middag kan nytes på en restaurant, eller i et lukket rom (eller chambre séparée om du vil) for en enda mer privat setting. Noen taler, sanger eller leker underveis i middagen er vel alltid en slager? Trenger ingen spesiell anledning for å si noen fine ord? Avslutt det hele med en real fest med dans, karaoke (?) og litt mer dans.

Vi foreslår...

...Et skikkelig hyggelig vorspiel på The Wild Rover. Her spiller trubaduren opp til dans fra kl. 17.00 hver onsdag til lørdag. Den irske sportsbaren ligger sentralt plassert midt i Karl Johans gate, og er lett tilgjengelig fra alle kanter av byen. Det er uansett bare et par minutters gange til den irske røveren.

...Spill og turnering på Raadhuset eller Telegrafen. Snacksen er aldri langt unna! Enten fra Raadhusets food court med meksikansk mat eller fra Telegrafens vinbar som byr på en fristende spekemat-tallerken. Smakfull drikke finnes i alle de forskjellige barene.

...Vinsmaking på Teleks, i en elegant og sjarmerende vinbar inspirert av 60-tallets klassiske detaljer.

...En eller to kalde pils på uteserveringene til Pokalen Barcode, Pokalen Aker Brygge, Pokalen Vulkan , The Wild Rover eller Raadhuset.

...En fullverdig middag på Restaurant Bestorp på Telegrafen. Eller The Wild Rover.

...Avslutt kvelden på Faksen Bar på Telegrafen. Hva er vel en bedre avslutning på kvelden enn god musikk, lyd, lys og farger som tar deg rett tilbake til 80-tallet? Eller rund av i karaokerommene til Raadhuset - ingenting er som å se og høre kompisen dure løs på en mikrofon til Suspicious Minds av Elvis.

Eller gå for en klassisk tur på byen hos Pokalen Parkveien.

Muligheten er mange - og én ting er sikkert; moro blir det!

Chambre Separee

På utkikk etter lukket rom? Flere av våre steder tilbyr moderne og stilige rom som passer perfekt for lukket selskap. Ta en titt på arrangementsrommene til Telegrafen eller Matsalen i Mathallen Oslo, eller ta kontakt for tilbud på et av våre andre steder.

Sommerfest
IMG_8593
telegrafen dart