KLAR FOR Å

Det begynner å bli noen år siden vi kunne ta oss en skikkelig 17. mai-fest. Nå har tiden endelig kommet for å møtes igjen - det blir 17.mai feiring i 2022 - og vi vet hvor du og gjengen kan samles!

Flere av våre steder i Oslo sentrum holder åpent på nasjonaldagen, og noen utvalgte stiller med komplett 17. mai-pakke.

Her kan du reservere bord på 17. mai:

Ønsker dere å ta en pust i bakken med noe godt i glasset? The Wild Rover, Pokalen Barcode, Pokalen Parkveien og Pokalen Aker Brygge holder alle åpent på 17. mai. The Wild Rover og Pokalen Aker Brygge stiller med egen 17. mai-meny for de sultne, og resten av stedene stiller med drikke, blide ansatte og KNALLGOD stemning. 

Karl Johans gate 8
Skaff deg bord der folkefesten er - midt i Karl Johans gate! The Wild Rover stiller med god mat og drikke hele dagen, vi har plass til både store og små grupper, og det er gratis å reservere bord.
Parkveien 25
Velkommen til Pokalen nederst i Hegdehaugsveien, rett bak slottet. Medbragt is eller wienerpølse er lov, drikke får du kjøpt i baren.
Bryggetorget 14
Opplev det yrende livet på Aker Brygge. Book bord på uteserveringen, eller kom på drop-in. Vi klinker til med DJ, digg meny, bobler og fest.
Dronning Eufemias g. 42
Med kort vei til resten av byen, og prima beliggenhet i Barcode, inviterer vi til feiring både inne og ute, shuffleboard, bar og pølsebod for anledningen.

Her blir det skreddersydd 17. mai-fest:

Telegrafen, Vulkan ArenaPokalen Vulkan, og Raadhuset inviterer til tidenes feiring med henholdsvis egen 17. mai-festival, konseptet Bobler & Beats og 17. mai fest på rådhusplassen. Her begynner det å fylle seg opp, så det gjelder å smi mens jernet er varmt! Skulle det være fullbooket - frykt ei, det drop-in muligheter på alle steder også.

TELEGRAFEN
5 fester - 1 inngang! Vi bruker alle våre 3200 kvm og inviterer til festival fra kl. 12. Velg ønsket festivalpakke og bli med på festen.
VULKAN ARENA & POKALEN PUB
Vi gjentar suksessen og fyller uteområdet på Vulkan med langbord, DJ’s, masse god mat, festglade folk og drikke!
RAADHUSET BAR
Velkommen til Oslos gøyeste 17.mai-feiring! Alle spill er åpne, og det blir pop-up bar og grill ute. Book bord med drikkepakke nå.

HIPP HIPP HURRA

Ring folk du vil ta en etterlengtet fest med, finn frem bunaden og book 17. mai-festen nå. Vi gleder oss til å høre fra deg!

VÅRE TIPS TIL EN VELLYKKET 17. MAI

  1. Vær tidlig ute med å reservere bord - her fyller det seg opp fort. 
  2. Overlat ansvaret til en flittig og villig person i gjengen som tar seg av booking, samler inn betaling og organisering, så slipper dere kaos på selve dagen.
  3. Ikke kom for sent til deres reservasjon. Det er stor pågang, og bordet vil bli gitt videre dersom dere ikke er på plass etter 20 minutter. 
  4. Gi beskjed i god tid dersom noen har allergier eller andre behov som må tas hensyn til.
  5. Sjekk at finstasen er i god stand allerede nå, leit å vaske bunaden for hånd dagen før festen.
  6. Sett boblene på kjøl, finn frem flagg og sløyfer
  7. Ha en nydelig 17. mai!