KLAR FOR Å

Hvordan går det med planleggingen av hele Norges STORE festdag? Blir det champagnefrokost med vennegjengen? Grilling i parken? Lunsj med svigers? Vi vet hvor du og gjengen bør og kan samles!

Flere av våre steder i Oslo sentrum holder åpent på nasjonaldagen, og noen utvalgte stiller med komplett 17. mai-opplevelse.

Her blir det skreddersydd 17. mai-fest med bordpakker:

Telegrafen, Vulkan Arena & Pokalen Pub, og Raadhuset inviterer til tidenes feiring med henholdsvis egen 17. mai-festival, suksessen Bobler & Beats og det splitter nye konseptet May Oh May på rådhusplassen. Her kjøper man 17. mai-pakker på forhånd, og det fyller seg fort opp, så det gjelder å smi mens jernet er varmt!

Her kan du reservere bord på 17. mai:

Ønsker dere å ta en pust i bakken med noe godt i glasset? The Wild Rover, Pokalen Barcode og Pokalen Parkveien holder alle åpent på 17. mai. The Wild Rover og Pokalen Aker Brygge stiller med egen 17. mai-meny for de sultne, og resten av stedene stiller med drikke, norske flagg, blide ansatte og KNALLGOD stemning. 

RAADHUSET BAR
Velkommen til Oslos mest lekne 17.mai-fest! Med 17. mai-pass får du FRI tilgang på absolutt alle spillene på Raadhuset (inkludert karaokerommene), så mye popcorn du bare orker, drikkebonger, konkurranser, premier og en digg pølsemeny.
Karl Johans gate 8
Skaff deg bord der folkefesten er - midt i Karl Johans gate! The Wild Rover stiller med ulike 17. mai-pakker hele dagen, og har plass til både store og små grupper. Det er også åpent for drop-in dersom du trenger å hvile bena mens du slukker tørsten.
Parkveien 25
Velkommen til Pokalen nederst i Hegdehaugsveien, rett bak slottet. Medbragt is eller wienerpølse er lov, drikke får du kjøpt i baren.
Dronning Eufemias g. 42
UTSOLGT! Med kort vei til resten av byen, og prima beliggenhet i Barcode, inviterer vi til feiring både inne og ute, med shuffleboard og bar.
VULKAN ARENA & POKALEN PUB
Vulkan Arena og Pokalen Vulkan slår seg nok en gang sammen og fyller uteområdet på Vulkan med langbord, DJ’s, masse god mat, festglade folk og drikke! Mat- og bordbestilling er utsolgt, men vi har åpnet for drop-in fra kl. 13.00. Billetten gir inngang til området (inkluderer ikke bord)
TELEGRAFEN
5 fester - 1 inngang! Vi bruker alle våre 3200 kvm og inviterer til festival fra kl. 12. Gikk du glipp av fjorårets megahit, eller har du lyst til å oppleve det igjen? Velg ønsket festivalpakke og bli med på festen.
HIPP HIPP HURRA

Ring folk du vil ta en etterlengtet fest med, finn frem bunaden og book 17. mai-festen nå. Vi gleder oss til å høre fra deg!

VÅRE TIPS TIL EN VELLYKKET 17. MAI

  1. Vær tidlig ute med å reservere bord - her fyller det seg opp fort. 
  2. Overlat ansvaret til en flittig og villig person i gjengen som tar seg av booking, samler inn betaling og organisering, så slipper dere kaos på selve dagen.
  3. Ikke kom for sent til deres reservasjon. Det er stor pågang, og bordet vil bli gitt videre dersom dere ikke er på plass etter 20 minutter. 
  4. Gi beskjed i god tid dersom noen har allergier eller andre behov som må tas hensyn til.
  5. Sjekk at finstasen er i god stand allerede nå, leit å vaske bunaden for hånd dagen før festen.
  6. Sett boblene på kjøl, finn frem flagg og sløyfer
  7. Ha en nydelig 17. mai!
Spørsmål? Ta kontakt: