unike møterom for alle anledninger!

Å arrangere et vellykket møte, konferanse eller workshop krever mer enn bare gode ideer - du trenger også det perfekte stedet! I hjertet av Oslo sentrum finner du et utvalg av fantastiske møterom og konferanselokaler som vil ta ditt arrangement til nye høyder.

Den formelle møteplassen
For de formelle anledningene, der moderne teknologi, luftige rom og høy grad av profesjonalitet er nøkkelen kan du velge mellom blant annet Telegrafen og Håndverkeren i Oslo. Her kan du forvente høy kvalitet i alle ledd, og være sikker på at gjestene blir fornøyde!

Den avslappede møteplassen
Noen ganger er det behov for et mer avslappet miljø der kreativitet og samarbeid er i fokus. Hva med å invitere til et møte på Raadhuset Bar med shuffleboard i pausen? Eller kombinere workshops med minigolf på Oslo camping?

Billige møterom
Er budsjettet snart tomt eller du ønsker å gjøre noe ekstra uten å betale dyre dommer? Noen av våre møterom kan leies til en rimelig penge eller for en kortere periode!

Mer enn bare et møterom! 
Sørg for å tilrettelegge for en optimal dag for dine møtedeltakere. Skal man avslutte med et glass øl på Pokalen, en matbit på Telegrafen eller kanskje kombinere møtet med et besøk på Mathallen i Oslo?

ANLEDNINGER

Frokost- og lunsjmøte

Styreledermøte

Sommeravslutning

Strategisamling

Oppstartsmøter

Frokostseminar

Konferanse

Lanseringer

Kick-off

Teambuilding

Våre tips til sentrale møteromslokaler

Håndverkeren konferanse
Kapasitet: 30-250 pers

Håndverkeren

1. juni 2023 åpner Håndverkeren dørene til nyoppussede lokaler. Kombinasjonen av historie og storslagen prakt, flotte og moderne fasiliteter, og plassering midt i Oslo sentrum gjør Håndverkeren til et fantastisk sted å holde ditt arrangement eller møte.

Telegrafen Kongens gate 21
Kapasitet: 4-150 pers

Telegrafen

Telegrafen består av seks forskjellige møterom med plass til alt fra 4-150 deltakere. Her tilbys det også egne pakkeløsninger: Heldagspakke og halvdagspakke for de som ønsker en skreddersydd opplevelse. 

Pokalen Barcode
Kapasitet: 20-130 pers

Pokalen

Pokalen har fire avdelinger sentralt i Oslo, og flere av disse egner seg godt til dagarrangement: Pokalen Barcode, Pokalen Aker Brygge og Pokalen Vulkan har alle gode fasiliteter for konferanse og møtevirksomhet. 

VA_Kino_2
Kapasitet: 90-450 pers

Vulkan Arena

Vulkan Arena er kåret til Oslos beste intimarena, og er et populært valg blant både bedrifter, konsertarrangører, eventbyråer og privatpersoner. 

Smelteverket Oslo
Kapasitet: 50-200 pers

Smelteverket

Smelteverket ligger idyllisk til langs Akerselva, i kjelleren til Mathallen Oslo. Puben med Oslos lengste bar byr på drikke og underholdning i lune og stemningsfulle lokaler.

Bystyresalen på Raadhuset kan leies privat
Kapasitet: 8-22 pers

Raadhuset

Trenger du et lokale til ditt arrangement? Et lokale hvor du og vennegjengen kan boltre dere en formiddag eller kveld? Da er Bystyresalen på Raadhuset midt i blinken!

Ta kontakt med oss for et godt tilbud!

Vi gleder oss til å høre fra deg.