Arrangere julebord?

Endelig er det tid for årets største og beste festmåltid! Julebord er et av vinterens høydepunkt for mange, enten om man samler jobben, familie eller gode venner for å nyte god mat sammen. Senk skuldrene i en ellers hektisk periode og la oss hjelpe deg å komme i julestemning!

Vårt brede utvalg av lokaler passer ypperlig for både små og store grupper. Vi har utstyret som trengs dersom dere ønsker å holde taler, ha underholdning i løpet av kvelden eller inkludere musikk. Hva med å lede gjengen til lokalet med en rebus, deretter nyte julemat i godt lag og avslutte kvelden med en konsert eller karaoke? Da snakker vi en helaften dere sent vil glemme!

 

VÅRE TIPS TIL ET VELLYKKET JULEBORD

  1. Ta kontakt med oss i god tid før du ønsker å arrangere julebordet, folk er tidlig ute og plutselig er det fullbooket overalt!
  2. Avklar hva du ser for deg, inkludert størrelse på gruppen, hva som er ønsket av servering, din budsjettramme, og eventuell underholdning.
  3. Vær nøye med detaljer til arrangør, så kvelden blir akkurat slik dere ønsker.
  4. Gi beskjed i god tid dersom noen har allergier eller andre behov som må tas hensyn til.
  5. Avtal et tidspunkt med prosjektleder for å møtes før julebordet går av stabelen, slik at dere kan ta en siste gjennomgang før den store kvelden.
  6. Kos dere med festmåltidet og kvelden!
  7. God jul!
Julebord