Vår guide til Oslos beste uteserveringer

Sola skinner, temperaturene stiger og sesongen for uteserveringer er endelig i gang! Vi gir deg våre beste tips til hvor i Oslo du kan slappe av og nyte sola med noe godt i glasset.

Her finner du uteserveringer rundt omkring i Oslo sentrum som byr på sol og iskald pils.

Tordenskiolds gate 5
25. august åpner Oslos største trattoria, hvor pizza, pasta, vin og gode samtaler står i fokus. Casa Pisanos egne takterrasse, Valentinas rooftop, har 65 sitteplasser og minner om Sicilia. Drøm deg bort til solfylte destinasjoner med blomster, farger, Vespa og Aperol.
Klingenberggata 4
Enten du trenger pause fra all spillinga eller bare ønsker å nyte en kald en i sola så er du hjertelig velkommen til uteserveringen på Raadhuset Bar.
Karl Johans gate 8
Sentralt plassert i Karl Johan og med en fristende matmeny og et bredt utvalg av drikke er dette det perfekte stedet å slå seg ned etter en lang dag med shopping.
Dronning Eufemias g. 42
Med kort vei til resten av byen, og prima beliggenhet i Barcode er Pokalen Barcode det perfekte stedet å slappe av i sola etter en lang arbeidsdag.
Vulkan 26 (stengt i juli)
På Vulkan - midt i Oslogryta - finner du uteserveringen til Pokalen Vulkan. Er det storkamp på programmet kan du se denne, om ikke kan du nyte mat fra mathallen og drikke fra Pokalens innholdsrike bar.

Her kan du trekke inn etter at sola har gått ned

Selv om sola går ned og temperaturen synker betyr ikke det at man trenger å avslutte kvelden. Under har vi samlet våre forslag til steder hvor man kan trekke inn enten man har lyst på noe å spise, drikke, spille spill, quiz eller bare nyte musikk i godt selskap.

Spill og bar (stengt i juli)
Er du av typen som ønsker en festlig kveld på byen? Med blant annet shuffleboard og dart på spill-menyen er lokalet et ypperlig alternativ for en kveld med vennegjengen, afterwork med kollegaene eller bare en morsom kveld i hyggelig lag. Telegrafens 70-talls bar er skapt for den spilleglade (eller spillegale?), og serverer deg moro på sølvfat.

Adr: Kongens gate 21
Byens store spillmekka
Raadhuset Bar er stedet for dere som trenger et morsomt avbrekk fra voksenlivet. Kom og spill, spis og drikk – alt på én gang eller én ting av gangen. I lokalet finner du flere barer, torg med matservering og hele 60 spill og aktiviteter inkludert biljard, shuffleboard, bordtennis, karaoke, flipperspill og mye mer!

Adr: Klingenberggata 4
Mat og drikke (stengt i juli)
I historiske omgivelser med moderne interiør, kan du reise tilbake i tid mens du nyter en internasjonal meny basert på lokale råvarer. Restaurant Bestorp følger sesongen og sikter alltid mot å tilby det beste som finnes av aktuelle råvarer. Restaurant Bestorp holder til i det ærverdige telegrafenbygget, Telegrafen Oslo.

Adr: Kongens gate 21
Irsk sportsbar
Velkommen til en av Oslos største sportsbarer! Med tre barer, to etasjer, over 300 sitteplasser, 42 TV-skjermer for de store kampene, scene for live musikk og en fristende matmeny, er The Wild Rover et perfekt sted å samles. Her spiller trubaduren opp til dans fra kl. 18.00 hver onsdag til lørdag.

Adr: Karl Johans gate 8
Quiz og aktiviteter (stengt i juli)
Smelteverket ligger idyllsik til langs Akerselva og har gjennom årene blitt anerkjent som et underholdende og aktivitetsbasert møtepunkt, med fast quiz og musikkbingo hver uke.

Adr: Vulkan 5
Din lokale sportspub
Pokalen er et jovialt møtested for sportsentusiaster og nabolaget generelt. Pokalen viser det aller meste av kamper fra Premier League og Champions League. Besøk din nærmeste nabolagspub på Vulkan, Barcode, Aker Brygge eller Parkveien.

Adr: Vulkan 26 / Dronning Eufemias gate 42 / Bryggetorget 14 / Parkveien 25