Arrangere kick-off?

Et godt kick-off kan legge premissene for både innsats, motivasjon og arbeidsmiljø. Det er en unik mulighet for å skape felles engasjement og tilknytning, og ikke minst få en god oppstart på en ny fase - enten det er etter en lang ferie eller i forbindelse med en lansering. Her kan man kombinere det faglige med lek, moro og gode matopplevelser – en skikkelig teambuilding-økt som skaper gode relasjoner og assosiasjoner til egen arbeidsplass eller kunde. Vår jobb er å bidra til en produktiv, morsom og minneverdig dag for deg og dine!

Visste du at vi også møter dine behov for servering av mat og drikke, slik at man får fylt opp energilageret? Kanskje du til og med vil avslutte ditt kick-off med en skikkelig middag og underholdning? Mulighetene er mange! Vi stiller med lokaler på sentrale plasser i Oslo, det du trenger av utstyr, og servering. Våre prosjektledere bistår også gjerne med å skreddersy ditt arrangement. Vårt felles mål er at alle deltakere skal sitte igjen mer inspirert og motivert enn da de ankom.

VÅRE TIPS TIL ET VELLYKKET KICK-OFF

  1. Definer formålet med ditt kick-off og hva du ønsker å få ut av det.
  2. Ha god informasjonsflyt og kommunikasjon med arrangør.
  3. Forbered en god og sikker kjøreplan for arrangementet.
  4. Sett stemningen før kick-off og del hint om hva som skal skje. La også noe være overraskelse.
  5. Sørg for at fagdelen er engasjerende og inkluderende. Alle skal delta og bruke hodet – jobbe sammen og bidra til formålet.
  6. Sett av tid til pauser og mingling – og ha det gøy!
  7. Evaluer arrangementet og send ut en oppsummering og takk til alle som deltok!
Kick-off Vulkan Arena