oktoberfest og andre morsomme aktiviteter i høst

Høsten står for tur! Det betyr kos, spillkvelder, oktoberfest, sopptur, standup, konsert og hygge. Vi elsker høsten, og her finner du noen av våre favoritting å finne på mens mørket kommer og gradene synker.

Fest og underholdning

Oktober betyr festligheter, og både Oktoberfest og Halloween står på agendaen. Legg lønningspilsen til Oktoberfesten på The Wild Rover?

Oktoberfest

Ølfestivalen som har opphav i München, men som har spredd seg til store deler av verden. Pølser, pretzels, stort utvalg øl og kostymer! Dette er rett og slett en livlig folkefest, som du nesten bare må være med på.

I år arrangerer The Wild Rover, den irske puben som ligger i Karl Johans gate, Oktoberfest. Hver onsdag til lørdag fra 11. oktober og ut måneden blir det Oktoberfest-takeover med live musikk hver eneste kveld, egen Oktoberfest-matmeny og full fres. Vi anbefaler å booke bord til gjengen, slik at dere får blitt med på festen.

Halloween

Halloween er like morsomt for voksne som barn, så finn frem parykken og kostymet på loftet, eeeeller sy ditt eget. Jo mer crazy, jo bedre! Start kvelden med en drink på Telegrafen før dere danser dere inn i natten på et av Oslos mange utesteder. Flere utesteder i byen arrangere egne Halloween-events. Følg med!

Show og standup

Nieu Scene finner du litt av hvert for de aller fleste. Høsten byr blant annet på Nieu show, Nieu quiz, livepod, live karaoke og masse mer. Det loves latterkramper og gode historier.

Arrangere høstfest?

Disse lokalene egner seg perfekt for halloweenparty, bursdag, høstslipp og fagdag med jobben, høstmiddag og mye mer.

Telegrafen Oslo ligger i Kvadraturen, og rommer seks moderne og fleksible arrangementslokaler, restaurantområde, flere barer og spillsoner. Passer både dag- og kveldsarrangementer.

Casa Pisano er Oslos nye italiense restaurant med syv unike og hyggelige spisestuer med egne historier og sjel. Her kan du ta et glass vin med en venninne, søndagsmiddag med familien eller kick-off med jobben. Trekk inn i Rosas bakgård for en smak av sommeren selv på høsten.

Smelteverket ligger langs Akerselva, i kjelleren til Mathallen. Du skal lete lenge etter et sted med lunere og hyggeligere stemning. Her serveres det de deiligste ølsorter, og det er et ypperlig sted for høytidelige feiringer og avslappende samlinger.

Se alle våre lokaler her. 

Arrangere høstfest? Send oss en forespørsel!

sport og øl i lange baner

Sportsinteressert?

Pokalen er hyggelige nabolagspuber i Oslo sentrum, hvor du kan se sport, bestille deg noe leskende i baren, ta med eller bestille mat og kose deg i mange timer. Også perfekt for vorspiel, nachspiel, utdrikningslag eller bursdagsfeiring.

Høstprogrammet

Både Pokalen Barcode, Pokalen Aker Brygge, Pokalen Parkveien, Pokalen Vulkan og The Wild Rover (sportspub i Karl Johans gate) har lansert stappfulle høstprogram. Her kan du følge både Haaland, Ødegaard, Premier League, Champions League, Formel 1 og all annen aktuell sport. Det finnes plenty av skjermer på stedene. flotte båser inne og solfylte bord ute (så lenge temperaturene tillater det).

Ølkurs

Skal du arrangere utdrikningslag eller en morsom aktivitet for avdelingen? Inviter til ølkurs på Brygg eller Smelteverket. Både gøy, lærerikt og selvfølgelig digg!

inneaktiviteter når mørket kommer

Når mørket senker seg over Oslo, åpner byen opp for en hel verden av innendørsaktiviteter. Fra koselige kafébesøk, middager og spillkvelder til karaokekveld med venninnegjengen, minigolf med daten eller spennende teaterforestillinger.

For foodies

Høstkvelder nytes best med god mat og godt selskap. Hva med å unne seg en stor porsjon pasta i Giannas kjøkken på Casa Pisano? Eller kombinere hjemmekontor med en trivelig lunsj med masse digge småretter på Telegrafen? Eller kjøp med deg takeaway fra favorittstedet i Mathallen og ta med ned i kjeller'n til Smelteverket, hvor måltidet kan nytes med byens beste utsikt til Akerselva.

«Let Me Entertain You»

Raadhuset Oslo finner du to karaokerom som kan leies (og heldigvis lukkes), så her kan dere synge så høyt og surt dere bare vil. Ingenting er som å se og høre sjefen dure løs på en mikrofon til «Suspicious Minds» av Elvis, eller utfordre til en duett og rocke lokalet med «My Hump» av Black Eyed Peas.

Spill og annen moro

La oss ramse opp noen av våre favorittaktiviteter i Oslo for tiden:

Minigolf på Oslo Camping. Dart eller shuffleboard (eller et av de andre 60 spillene) på Raadhuset. Musikkbingo på Smelteverket. Standup og show på Nieu Scene. Konsert på Vulkan Arena, Krøsset eller Kulturhuset.

bruk byen i høst

Ingenting slår en avslappende og stemningsfull spasertur gjennom Oslos gater. Crispy luft, en haug av restauranter og barer og idylliske parker. Stikk innom her, tusle videre dit og end opp der. Deilig og spontant!

Grønn oase midt i sentrum

Parken ved festningen og Kontraskjæret er som en idyllisk oase midt i hjertet av Oslo, hvor du kan slappe av ved sjøkanten, beundre den majestetiske Akershus festning, og la deg inspirere av byens historie og naturskjønnhet.

Middag før kino

I august åpnet Oslos nye italienske restaurant Casa Pisano. Med over 250 sitteplasser, fantastisk og unike spisestuer (7 stk. under samme tak) og sin egen pizzaovn, gjør Casa Pisano alt de kan for å gi sine gjester en virkelig spesiell og flott opplevelse. Her står pasta, pizza, vin og gode samtaler i fokus. Kom innom for å nyte et bedre måltid med gode venner eller bare for et glass vin. Restauranten ligger fem minutter unna både Klingenberg kino og Saga kino - perfekt før filmkveld?

Sopptur i marka

Nordmarka, Østmarka, Vestmarka, Sørmarka, Lillomarka... og listen fortsetter. Vi er mildt sagt heldige i Oslo, og det er kort til nærmeste sopp- og bærplukk. Deilige kantareller, mystiske steinsopp og blåbær i lange baner. Vi anbefaler buss til Hammeren (Maridalen) eller t-banen til Bogerud (Nøklevann) eller Ellingsrudåsen. Rund av dagen med en lunsj/middag/øl i Mathallen, Smelteverket eller Pokalen.

Kultur og konsertopplevelser

Ingenting er deiligere enn å trekke inn i et varmt og fullstappet konsertlokale med andre konsertglade venner.

Planlegg en konsertopplevelse

Vulkan Arena er Oslos råeste intimarena midt på Vulkan i Oslo. Her kan du oppleve alt fra metallkonserter, norske artister til internasjonale rockelegender. Merk deg JP Cooper, LF System, Major Parkinson, Stavangerkameratene, Jaa9&OnklP, Alice Phoebe Lou, Little Dragon og Return. Vi har en rå høst i vente med andre ord!

Se fullt konsertprogram for høsten her.

Krøsset er en unik konsertscene i Maridalsveien med sjel i veggene. På denne lille, men koselige konsertscenen kan du se både internasjonale artister til norske up-and-coming artister. Blant annet JUNG, en av Sveriges største indie-artister og Katelyn Tarver, som endelig er klar for sin første solo-turné.

Se fullt konsertprogram for høsten her.

Spontan musikkopplevelse?

På den irske puben The Wild Rover i Karl Johans gate er det hver onsdag til lørdag live musikk med landets beste trubadurer. Her kan du nyte noe godt å spise eller drikke samtidig som du blir underholdt. Du er også hjertelig velkommen til å danse og synge med!