5 tips til Osloweekend

Er det lenge siden du har vært turist i egen by, eller unnet deg en skikkelig Osloweekend? Har du oversikt over alt det morsomme Oslo egentlig har å by på?

Du tenker kanskje at shopping på Karl Johan, en selfie foran slottet, middag på Aker Brygge og en forestilling på Latter er dine beste og eneste muligheter? Det er ikke dumme forslag det, men det er også veldig mye mer du kan gjøre. Med Skagstindgruppen sitt gavekort kan du slå deg løs på 10 forskjellige møteplasser i Oslo sentrum - la oss presentere noen av dem: 

SMELTEVERKET

Ta en tur til Smelteverket, som ligger i kjelleren til Mathallen Oslo. Smelteverket var i sin tid kjent for å ha Norges lengste bar, i dag er den mest kjent for den gode stemningen og unike beliggenheten. Melk og Honning har faktisk kåret Smelteverket til en av Oslos beste datingsteder, og det er ikke uten grunn! Her har du fredelige Akerselva rett utenfor vinduet og du kan nyte deilig gastrotapas i den hyggelige kjelleren som også tilbyr aktiviteter nesten hver dag. Her kan du bli med på musikkbingo, quiz eller få med deg en gratis konsert. Inngang er gratis, men med gavekortet kan du nyte deilig tapas og drikke fra den berikende menyen hele kvelden!

TELEGRAFEN


Gå for en morsom ettermiddag/kveld med bar-hopping på historiske Telegrafen! Her finner du 5 ulike barer, 3 utesteder, 1 restaurant og masse spill, god mat og snacks. Hva med å utfordre gjengen til en runde shuffleboard eller dart, før dere avslutter kvelden på Oslos kuleste (rosa) utested – Faksen? Om dere er sultne kan dere starte aftenen med en god middag i Restaurant Bestorp. Her får man blant annet en 3-retters meny til kun kr. 395 - som tilfredsstiller de fleste ganer. Gavekortet kan selvfølgelig brukes i alle barer, på alle spill og på all matservering på Telegrafen.

VULKAN ARENA

Oslo byr på et yrende konsertliv, og black boxen Vulkan Arena er kåret til byens beste intimarena. Her er det konserter hver helg og alle musikksjangere er representert. Kanskje det er en konsert for dere den aktuelle helgen? Gavekortet kan brukes på billetter i døra - så her er det gode muligheter for en impulsiv kveld med live musikk på Vulkan Arena - eller arenaens "lillebror" Krøsset, som ligger et steinkast unna. Dans, syng og dra gavekortet til det er tomt.

Du har nå opplevd Oslo på sitt aller beste, så vi sees
vel igjen neste helg?

RAADHUSET

Helgen blir ikke gøy før dere gjør den gøy! Så hvor er det beste stedet i Oslo hvor moroa virkelig kommer til dere? Jo - Raadhuset! Det er heldigvis mindre seriøst enn det høres ut som, for dette er nemlig Oslos største og beste spillmekka. Her kan dere slippe barnet i dere løs, å spille og konkurrere i timevis. På Raadhuset finnes alt fra bordtennis og fusball, til shuffleboard, dart, flipperspill og karaoke! Og blir dere sultne og tørste serveres det deilig meksikansk mat, og herlige cocktails fra baren. Kos dere på lekeplassen!

POKALEN

Nyt ekte og rå fotballstemning på Pokalen Barcode og Vulkan. Med kamper hver helg, er det garantert god stemning når dere kommer. Opplev favorittlaget spille, nyt noe godt i glasset og bestill valgfri mat fra restauranter i nærheten. Hver kamp er en ny opplevelse, og en god grunn til å ta turen til Oslo i helgen. God tur!

GAVEKORTET FRA SKAGSTINDGRUPPEN

Den beste gaven er opplevelser! Gavekortet fra Skagstindgruppen selges her, og er super-enkelt å bruke! Det første og eneste du trenger å gjøre er å fylle ut ønsket beløp, velge mottaker og en personlig hilsen om du vil - og bestille! Så kommer det hjem til deg, og er klar til å brukes på Oslos beste opplevelser!

VÅRE TIPS TIL EN VELLYKKET osloweekend

  1. Finn ut av hva dere er i humør til; vil dere på bar, spise middag eller gjøre aktiviteter?
  2. Kjøp et gavekort fra Skagstindgruppen, som kan brukes på 10 steder i Oslo sentrum, hvor dere kan dra på barhopping, middag og moro!
  3. Sett av en helg som passer for alle – eller flest mulig. Gjerne i forbindelse med lønning.
  4. Ha felles nedtelling – fyr opp folk og planlegg helgen!
  5. Ta følge til lokalet og sett stemningen (lite tips, det er alltid en god idé å spandere første runde, eller bruke gavekortet).
  6. Evaluer helgen og sett av en ny dato for neste Osloweekend!
Afterwork