Middag

  • Alle
  • Bursdag
  • Julebord
  • Konferanse
  • Middag
  • Møte
  • Seminar
  • Utdrikningslag
Giovannis bibliotek, Casa Pisano

Giovannis bibliotek – Casa Pisano

Covid 19 kapasitet:

I første etasje på Casa Pisano finner du svigersønn Giovannis bibliotek og vinstue. Her kan man trekke seg tilbake, nyte noe godt i glasset og kanskje ta seg en matbit og sulten skulle melde seg.

Besøk stedet »

Casa Pisano, Stefanos rom

Stefanos soverom – Casa Pisano

Covid 19 kapasitet:

Dette rommet er av Casa Pisanos flotteste, og har en takhøyde som gjør rommet både luftig og majestetisk.

Besøk stedet »

Sofia og Stella Casa Pisano

Sofia & Stellas lekestue – Casa Pisano

Covid 19 kapasitet:

Dette er barnas favorittlokale. Med sitteplasser til 25 personer, en liten TV-skjerm og perfekt utsikt til bakgården er dette lokalet perfekt for bursdager, familieselskap, babyshower eller middag med venninnegjengen.

Besøk stedet »

Casa Pisano - Giannas kjøkken

Giannas kjøkken – Casa Pisano

Covid 19 kapasitet:

Giannas kjøkken er hjertet i Casa Pisano. Rommet som har ca. 40 sitteplasser er fylt med minner, gode oppskrifter og dufter. Dette er perfekt for små eller mellomstore grupper som ønsker en hjemmekoselig atmosfære med god takhøyde.

Besøk stedet »

Albertos spisestue, Casa Pisano

Albertos spisestue – Casa Pisano

Covid 19 kapasitet:

Glad i pizza? Velkommen til Albertos spisestue og Casa Pisanos pizzasentral. God mat, hyggelige omgivelser og byens flotteste pizzaovn.

Besøk stedet »

Rosas bakgård, Casa Pisano

Casa Pisano

Covid 19 kapasitet:

Casa Pisano er et trattoria i Tordenskiolds gate 5. Her kommer du hjem til familien Pisano med deres 7 flotte rom og en unik takterrasse.

Besøk stedet »

Maria & Marcos penthouse – Casa Pisano

Covid 19 kapasitet:

Velkommen til Maria og Marcos leilighet i Casa Pisano. Med inspirasjon fra Milano, Roma, Melbourne og New York kan du leie dette unike lokalet til ditt neste arrangement. Med sitteplasser til ca. 100 personer og en stående mingling for 150 blir dette et perfekt lokale for deg som skal arrangere en større middag, bursdagsfest, premierefest…

Besøk stedet »

Håndverkeren

Covid 19 kapasitet:

1. juni 2023 åpner Håndverkeren dørene til nyoppussede lokaler. Kombinasjonen av historie og storslagen prakt, flotte og moderne fasiliteter, og plassering midt i Oslo sentrum gjør Håndverkeren til et fantastisk sted å holde ditt arrangement eller møte. Håndverkeren Oslo – Konferanse & selskapslokaler Det flotte lokalet i Oslo sentrum har vært i bruk siden 1847….

Besøk stedet »

The Wild Rover

Covid 19 kapasitet:

The Wild Rover ligger sentralt plassert i Oslos mest travle område, nærmere bestemt Karl Johans gate 8. Her finner du 450 sitteplasser, 42 skjermer og en innholdsrik mat- og drikkemeny.

Besøk stedet »

Telegrafen – Frøken Ur

Covid 19 kapasitet: 30

Frøken Ur – møterom med plass til 8-30 personer. Velkommen til Telegrafen, Oslos stiligste hus for grupper, aktivitet og uteliv.

Besøk stedet »