KLAR FOR Å

De beste stedene å feire St. Patrick's i Oslo

Den irske helligdagen St. Patricks day er kjent for å alltid levere en god fest. Kledd i grønt, med en Guinness i hånda, er oppskriften på suksess kort. Det er likevel viktig å gjenge seg med likesinnede, som like godt som deg er med på å holde stemningen oppe. Her er de beste stedene å feire St. Patricks day i Oslo.

The Dubliner

jjm-4921

Selvfølgelig er The Dubliner øverst på listen. The Dubliner, som ligger midt i gamle Christiania, er en autentisk Irsk pub full av sjarm. Med en deilig pubmeny, variert drikketilbud, og kanskje byens beste Irish Coffee, kan vi garantere at stemningen blir god på St. Patricks day. Puben har arrangert den irske helligdagen flere ganger, og folk kommer tilbake år etter år.

I år stenger de av gaten og setter opp et telt med scene. Hovedarrangementet finner sted 16. mars, og torsdagen 14. blir det quiz og irsk whiskysmaking i whiskypuben. The Dubliner stiller med tradisjonell og levende musikk fra Irland, irsk dans, de viser Six Nations på en fem meter bred skjerm, og flere overraskelser. Selve dagen blir det selvfølgelig feiring og musikk.

The Wild Rover

6-DSC02680

The Wild Rover har to store etasjer med nok av plass til deg og dine venner på denne dagen. Med live-musikk, Irsk-øl og fine folk, blir The Wild Rover transformert til et lokale full av god stemning og ekte irsk glede. På The Wild Rover er det ikke nok med en feiring, så de har holdt av hele uken med arrangementer og konserter som garanterer deg en god fest. Sjekk ut fullt program her!

Mulligan's

70538400_579053289298890_7045206357967896576_n

Mulligan's er en irsk pub midt i hjertet av Oslo. Puben byr på live musikk, sport på storskjermene og et dansegulv der man kan slå seg løs! Et perfekt sted for en god St. Patrick's fest!