KLAR FOR

Synes du vinteren er lang? Lei av glatte veier, ull og store boblejakker? Vi og!

For å gjøre det meste (og beste) ut av de siste ukene med vinter har vi satt sammen en vinterferie-guide for alle som skal tilbringe uke 8 i byen.

Vinterferien 2023

Her er våre beste tips til vinterferie-aktiviteter og arrangementer du burde invitere med en venn eller ti på. For selv om vi elsker en skitur i solen, lange pauser med kvikklunsj og kos, så er det ikke bare swix blå og afterski som gjelder – her finner du noen ypperlige alternativer til kos og hygge!
Vinterferie
Shuffleboard og cocktails på Telegrafen

Telegrafen inviterer til vårslipp med masse aktiviteter for enhver smak. Spill, eksklusive middager, musikkbingo, afterwork med Bacardi og mye mer! 

Hele uken: 50% på møterom
Booker dere møteromslokale på Telegrafen i uke 8 (20-25. feb) gir vi dere halv pris på rommet! Se våre lokaler her, og ta kontakt for booking her.

Tirsdag 21. feb: Turbotirsdag med gratis shuffleboard
Telegrafen åpner dørene kl. 15.00 denne dagen, og både bord og spill kan reserveres på forhånd – så er dere sikret plass og moro så lenge dere måtte ønske.

Torsdag 23. feb: Monas Spektakulære musikkbingo
Monas musikkbingo med 90-talls slagere og nostalgiske rytmer fra kl. 19. Inviter med en musikkglad venn og ta turen. Se mer her. 

Fredag 24. feb: World Bartender Day
I samarbeid med Bacardi inviterer Telegrafen til en eksklusiv afterwork i Telefonkiosken med spill, splitter ny drinkmeny, DJ og masse bra folk fra kl. 16.00.

Lørdag25. feb: Skreimiddag i Restaurant Bestorp
Opplev havets casanova - Telegrafen lover et festmåltid! Se mer og book her. 

Alle aktivitetene på Telegrafen kan bookes HER

Smelteverket ligger idyllisk til langs Akerselva, i kjelleren til Mathallen Oslo. Puben byr på drikke og underholdning i lune og stemningsfulle lokaler. Også her skjer det mye i vinterferieuken. Se program under!

Tirsdag 21. feb: Sunnas musikkbingo kl. 19.00.
En morsom kombinasjon av bingo & musikkquiz som krever litt kunnskap + litt flaks, og resulterer i masse moro! Alltid gratis inngang.

Onsdag 22. feb: Quiz kl. 18.00 og 20.00.
Test dine kunnskaper! Generell quiz starter kl. 18:00 og musikkquiz starter kl. 20:00. Reservering anbefalt, for disse quizene er populære. 

Lørdag 25. feb: Heart & Soul Live kl. 18.00-22.00, grtiskonsert
Smelteverket gir deg blues, soul og rock'n'roll – fremført av en talentfull bukett med ulike musikere som samles for anledningen. Sammen skal de gi dere en uforglemmelig kveld med stemningsfulle toner fra 50-, 60- og 70-tallet.

Musikkbingo, quiz og bord til Heart & Soul Live kan bookes HER

Elsker du fotball og god stemning? Lyst til å se ligacup-finalen mellom Man U. og Newcastle? Da tar du turen til Pokalen i vinterferien! I tillegg til en vill fotballuke spiller landets beste trubadurer opp til fest på Aker Brygge og Parkveien fredag og lørdag. Se program under!

Velkommen til Pokalen Vulkan, Pokalen Barcode, Pokalen Parkveien og Pokalen Aker Brygge!

Tirsdag 21. feb – Champions League
Liverpool - Real Madrid kl. 21.00

Onsdag 22. feb – Champions League
Leipzig - Manchester City kl. 21.00

Torsdag 23. feb – Europa League
Manchester United - Barcelona kl. 21.00

Lørdag 25. feb – Premier League
Newcastle - Brighton kl. 13.30
Leicester - Arsenal kl. 16.00
Bournemouth - Manchester City kl. 18.30
Crystal Palace - Liverpool kl. 20.45

Søndag 26. feb – League Cup (finale)
Manchester United - Newcastle United kl. 17.30

TRUBADUR FREDAG & LØRDAG PÅ POKALEN PARKVEIEN OG POKALEN AKER BRYGGE. 

Bord på alle de ulike Pokalene kan bookes HER

Raadhuset er for deg som vi leke deg gjennom vinterferien med spill (dart, shuffleboard, hammern, biljard og MYE mer), eller en runde i karaokerommet.

Du MÅ ikke være i lekehumør for å besøke Raadhuset, her er det fullstendig lov å nyte en Pina Colada i cocktailbaren, et godt glass Bourgogne i vinbaren, eller bare ta en pils med en kollega. Er du ikke gira på å drikke på tom mage stikker du innom matområdet vårt for å nyte et digg måltid.

Alle spill, bord og karaokerom på Raadhuset kan bookes HER

The Wild Rover inviterer til fotball, trubadur og god stemning hele uken! Er du på jobb i vinterferieuken? Ta med gjengen på en afterwork! Skal du på weekendtur til Oslo, The Wild Rover ligger prima plassert midt i Karl Johans gate. Alle er velkomne. 

Tirsdag 21. feb – Champions League
Liverpool - Real Madrid kl. 21.00

Onsdag 22. feb – Champions League
Leipzig - Manchester City kl. 21.00

Torsdag 23. feb– Europa League
Manchester United -  Barcelona kl. 21.00

Lørdag 25. feb – Premier League & Six Nations
Newcastle - Brighton kl. 13.30
Italia - Irland kl. 15.15
Leicester - Arsenal kl. 16.00
Wales - England kl. 17.45
Bournemouth - Manchester City kl. 18.30
Crystal Palace - Liverpool kl. 20.45

Søndag 26. februar – Ligacup-finale, Premier League & Six Nations
SN: Frankrike - Scotland kl. 16.00
PL: Tottenham - Chelsea
Cupfinale: Man. United - Newcastle 17.30

TRUBADUR HVER KVELD FRA ONSDAG TIL OG MED LØRDAG!

Elsker du musikk, A1, Alexander Stewart eller bare stemningen som oppstår når man er på konsert? Den helt elektriske, glade, ville stemningen? Da bør du ta turen til Vulkan Arena 24. og Krøsset 26. februar! Les mer om begge konsertene under 'program'.

Torsdag 24. februar: A1
Høsten 2019 solgte de ut to konserter på Vulkan Arena, og etter covid kunne de endelig vende tilbake til et stappfullt Vulkan Arena i 2022. Alle gode ting er tre; og fredag 24. februar 2023 håper de at du vil være med på nok en helt vill a1-konsert! 

Den britisk-norske pop-gruppen som består av Ben Adams, Mark Read, Paul Marazzi og Christian Ingebrigtsen fikk sitt første gjennombrudd i Storbritannia i 1999 med flere singler fra debutalbumet, og innledet 2000-tallet med en rekke internasjonale topp-10 og nummer-1 hits; Caught In The Middle, Same Old Brand New You, Take On Me, Everytime – for å nevne noen. a1 oppnådde enorm suksess i Storbritannia, Europa og store deler av Asia, og solgte over 10 millioner album.

Søndag 26. februar: Alexander Stewart
Er du på jakt etter ny musikk som treffer deg rett i hjertet? Da finnes det ikke noe bedre soundtrack-alternativ enn det Alexander Stewart bringer til bordet. Den LA-baserte singer/songwriteren har allerede etablert seg som en imponerende artist med sin fremtredende popsound, basert på emosjonell ærlighet og hans uforglemmelige stemme. Med ny singel i horisonten og massevis av ny musikk i vente, er Stewart en artist som knapt har begynt å omfavne sitt unike, banebrytende talent. I februar ser du han på scenen på Krøsset, en kveld du sent vil glemme. LES MER HER OG FINN BILLETTER.

For å summere opp:

Telegrafen disker opp med fullpakket program med aktiviteter for enhver smak, Smelteverket har som alltid uken full med morsomme quizer og musikkbingo, Raadhuset holder åpent for de som vil leke seg med spill, moro og karaoke, Pokalen (Vulkan, Barcode, Parkveien og Aker Brygge) viser storslåtte fotballkamper og The Wild Rover byr på både fotball, Six Nations og trubadur til langt på natt.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig fin vinterferie, uansett om du skal til fjells eller holder deg i byen!