Har du bursdag?

Uansett om du planlegger ditt eget 30-årslag, overraskelsesfest for en god venn eller jubileumsfest for jobben så stiller vi med sentrumsnære lokaler til leie med variert kapasitet og lokasjon. Vi møter dine behov og tilbyr full pakke med servering av mat og drikke, oppsett og dekor i og utenfor lokalet, teknisk utstyr til underholdning, taler og levende musikk – alt ut fra hva dere ønsker.

Trenger du litt inspirasjon på veien så deler vi gjerne tips og erfaringer. Ønsker du å arrangere temafest for eksempel? Vi kan bistå med å skaffe blant annet fotovegg, rekvisitter, ballonger, popcorn og DJ dersom du ser for deg en morsom fest med gjengen. Da passer det kanskje også best med en god tapasbuffet, runde bord og en avslappet atmosfære? Eller kanskje du ser for deg et oppsett med langbord, tre-retters meny og underholdning og taler? Uansett hva ambisjonenen er så møter vi dine behov. La oss skape en uforglemmelig opplevelse sammen!

Sjekk ut noen av våre unike lokaler:
...Teleks 60s vinbar på Telegrafen
...Telefonkiosken 70s bar på Telegrafen
...Faksen 80s bar på Telegrafen
...Bystyresalen på Raadhuset eller hele/deler av Raadhuset
...Krøsset - et lokale med sjel i veggene
...Vulkan Arena - Oslos råeste blackbox
...Se alle våre lokaler her.

VÅRE TIPS TIL EN KANON BURSDAGSFEIRING

  1. Definer hva slags selskap du skal arrangere. Hvor mange blir dere, hva ønsker man av servering, og hvilken stemning ønsker man å sette.
  2. Bare inviter folk du er glad i. Send ut invitasjoner i god tid, så du får god oversikt over hvor mange det er som kan delta.
  3. Sørg for at du og den eventuelle DJ'en har samme musikksmak!
  4. Ha jevn og god kommunikasjon med arrangør gjennom hele prosessen, så kvelden blir akkurat slik du ser for deg.
  5. Vær tidlig ute før arrangementet starter, slik at du kan ta en gjennomgang med arrangør før festen starter. Eller be en god venn ta seg av denne biten, slik at jubilanten kan senke skuldrene. 
  6. Kos dere med festen. HIPP HIPP HURRA!
  7. Gjerne gi tilbakemelding om hvordan kvelden har gått!
Bursdag