Sommerens fotballguide

Følg sesongens innspurt på Pokalen'e og The Wild Rover

Før sommeren skal vi rekke innom noen av årets største og mest spennende kamper. Champions League-finale, innspurten i Premier League der Arsenal og Manchester City kniver om seier, Cupfinale, FA Cup-finale og selvfølgelig kvalifisering til neste års EM.

Vi har satt sammen en oversikt over noen av de beste fotballpubene i Oslo for å både se, nyte og føle på stemningen. Vi kan anbefale å booke bord til de største kampene slik at dere er sikret plass. Se også våre beste tips til tidenes fotballkveld her.

Håper vi sees!

Fotball inne og ute

The Wild Rover, Pokalen Aker BryggePokalen Barcode og Pokalen Vulkan kan du se storkampene både inne og ute på deres flotte uteserveringer. Hos Pokalen Parkveien vises kampene inne på haugevis av skjermer.

Kampprogram og hvor du ser dem

2

kamper du ikke kan gå glipp av...

Champions League 9. mai kl. 21.00

Real Madrid - Man. City

Semifinale del 1 av 2

Cupfinale 20. mai kl. 18.00

Brann - Lillestrøm

Den første av to cupfinaler i 2023! 20. mai møtes Lillestrøm og Brann på Ullevål. Dette blir en festaften uten like! Velkommen til vorspiel, kampstart, gravøl eller champagne! 

champions league 10. juni

Finale: Man City - Inter

En av årets største happenings finner sted på Istanbuls Atatürk Olympic Stadium, og det er Manchester City og Inter som skal kjempe om tittelen. Skaff dere bord allerede nå!

Champions League 10. mai kl. 21.00

Milan - Inter

Semifinale del 1 av 2

premier league 28. mai kl. 17.30

siste runde

Det har sjeldent vært bedre å være norsk i Premier League. Haaland og Ødegaard kjemper om seriegull, og med kun noen få runder igjen er det spenning både i bunn og på topp av tabellen. Få med deg sesongens siste kampstart kl. 17.30.

uefa euro 2024 17. juni kl. 18.00

Norge - Skottland

Kan vi endelig sikre oss plass i et Europamesterskap? Med internasjonale stjerner som Ødegaard og Haaland på laget er det grunn til å håpe at også Norge kan delta i EM i 2024. 17. juni tar vi i mot foreløpig gruppeleder Skottland på hjemmebane. 

Champions League 16. mai kl. 21.00

Inter - Milan

Semifinale del 2 av 2

fa cup-finale 3. juni kl. 16.00

man.city - man.united

Lokal-derby i FA-cupfinalen, når Manchester United og Manchester City møtes på Wembley. Kan City sikre seg the treble i 2023?

Uefa euro 2024 20. juni kl. 20.45

Norge - Kypros

Kan vi endelig sikre oss plass i et Europamesterskap? Med internasjonale stjerner som Ødegaard og Haaland på laget er det grunn til å håpe at også Norge kan delta i EM i 2024. 20. juni tar vi i mot foreløpig jumbo-lag Kypros på hjemmebane. 

Champions League 17. mai kl. 21.00

Manchester City - Real Madrid

Semifinale del 2 av 2

her ser du kampene...

7

The Wild rover

Adr.: Karl Johans gate 8
Et mer sentralt sted for å se fotball skal du lete lenger etter! Med prima plassering i Karl Johans gate finner du The Wild Rover, den irske puben, som viser det beste av sport og som har trubadurer og live musikk som fast inventar. Så om gjengen bor rundt om kring i Oslo eller utenfor er dette garantert et perfekt sted for alle. 

SE KAMPPROGRAM HER
BOOK BORD HER

1

Pokalen vulkan

Adr.: Vulkan 6
Pokalen Vulkan er den lokale nabolagspuben for alle som elsker bylivet. Med Mathallen som nærmeste nabo finner du garantert noe digg å ta med deg når du skal se på kamp. Når uteserveringen fyller seg om sommeren er det magisk på Pokalen Vulkan. 

SE KAMPPROGRAM HER

KUN DROP-IN

4

pokalen barcode

Adr.: Dronning Eufemias gate 42
Pokalen Barcode ligger i Oslos nyeste bydel Oslobukta sammen med en haug av andre favoritter. Ta deg et bad på Sørenga før kamp, bestill noe digg fra en restaurant i nærheten og se kampen enten ute eller inne. I pausen kan du spille shuffleboard om du vil. 

SE KAMPPROGRAM HER
BOOK BORD HER

6

Pokalen parkveien

Adr.: Parkveien 25
Pokalen Parkveien ligger sentralt plassert nederst i en av Oslos mest populære handlegater, og er like mye en fotballpub for supportere som en samleplass for alle som elsker fest og allsang. Pokalen stiller nemlig med landets beste trubadurer når solen går ned! Her går fotball og fest hånd i hånd. 

SE KAMPPROGRAM HER 
BOOK BORD HER

3

Pokalen AKER brygge

Adr.: Bryggetorget 14
Pokalen Aker Brygge er familiens nyeste tilskudd med en fantastisk plassering midt i ettermiddagssolen på Bryggetorget. Her kan du kose deg med stor uteservering, en fristende gastromeny med haugevis av favoritter og selvfølgelig sport på skjermene.

SE KAMPPROGRAM HER
BOOK BORD HER

VÅRE TIPS TIL TIDENES KAMPKVELD

  1. Ring de du vil se kamp med - hvem er med og hvor mange blir dere? Og ja, de som ikke er like fotballinteresserte som deg synes også det er hyggelig med en invitasjon! Fotballfest = god stemning! 
  2. Finn ut hva dere tenker om mat. Tre av Pokalen pubene tillater take away som dere kan bestille/hente når dere er der (Pokalen Barcode, Pokalen Vulkan og Pokalen Parkveien). På Pokalen Aker Brygge og The Wild Rover finnes det digge menyer med noe godt for enhver smak.
  3. Book bord! (Der det er mulig)
  4. Skriv det opp i kalenderen – også gjerne i felleskalenderen, så vet hele husholdningen at denne kvelden er din 😉
  5. Bare å telle ned dagene og legg frem den eventuelle fotballskjorta. 
  6. Vær tidlig ute på selve dagen slik at dere rekker en øl og litt catch up før kampen starter. 
  7. Kos dere på kamp! Måtte laget du heier på vinne. 
  8. Gjerne gi tilbakemelding om hvordan kvelden har gått og om du har ris og/eller ros. Legg igjen en stjerne (eller 5) på Google, Facebook eller Tripadvisor. 
36772196_1839270119496379_200260405023473664_n