På utkikk etter lokale til mellomstore arrangementer?

Er du en mellomstor gruppe på utkikk etter ditt neste arrangementslokale? Her finner du en oversikt over noen av de beste lokalene i Oslo sentrum, som passer mellomstore grupper.

Pokalen
dronning eufemias gate 42

pokalen barcode

Ytterst i byens nyeste bydel finner du det lyse og moderne lokale til sportsbaren Pokalen Barcode.

Lokalet passer perfekt for grupper mellom 40 til 100 personer. Det finnes flere skjermer og shuffleboard, og Pokalen Barcode kan derfor egne seg like godt for å arrangere møter og kick-off som afterwork og fest.

  • Leiepriser fra 0,-
  • Mulighet for å ta med egen mat
Mindre arrangementer
kongens gate 21

Telegrafen oslo

I de historiske omgivelsene i Kvadraturen finner vi et av byens aller flotteste bygg, Telegrafbygningen hvor blant annet Telegrafen Oslo befinner seg. Telegrafen stod ferdig i 2020 og inneholder flere moderne arrangementslokaler for både dag- og kveldstid.

Vi har private og unike rom og lokaler for grupper mellom 10 til 100 personer, og et helhuskonsept med felles skjenkebevilling, flere barer, shuffleboard og dart.

  • 3000 kvm
  • 4 barer
  • 8 rom
  • Dart & shuffleboard

Kapasitet totalt: opptil 1500 personer.

Send oss en forespørsel i dag

oslo arrangement

Vi omfavner gode opplevelser!

Oslo Arrangement tilbyr lokaler i alle størrelser i Oslo sentrum. Vi er opptatt av at du skal finne det perfekte lokalet til ditt arrangement. Oslo Arrangement driftes av Skagstindgruppen, som utvikler moderne kulturkonsepter for den urbane befolkningen.

Selskapet har spesialisert seg på aktivitetsbasert uteliv og drifter åtte steder i Oslo, samt en musikkfestival. Vår misjon er å tilby unike kulturopplevelser innen konsert, event, servering og uteliv!