Er du forlover?

Har du fått det ærefulle oppdraget som forlover? Gratulerer! Nå, la oss hjelpe deg! Selve dagen for utdrikningslaget skal bli en morsom og minnerik opplevelse for alle som er med, så her er det gøy å finne på noe litt utenom det vanlige. Men ikke overtenkt det! Er det en ting som er sikkert så er det at man trenger mat og drikke. Kanskje opp til flere ganger.

I et utdrikningslag er det ofte alt fra barndomsvenner og studievenner til kollegaer og familie, så her er det lurt å gjøre gode forberedelser og finne ut hva som er gjennomførbart og interessant for "alle". Kombiner middagen med konsert, sjekk status på bruden/brudgommens allmennkunnskaper på quiz, kjør en spill-turnering, eller lei en hel sportspub for dere selv og kjør ølkurs, smakinger, filmvisning osv!

Vær kreativ og ta utgangspunkt i hva bruden eller brudgommen ønsker - da kommer du langt!

Vi foreslår...

...Bystyresalen på Raadhuset - her kan dere boltre dere på Raadhusets egne lukkede rom, få servert deilig mat og drikke, pynte fritt og kose dere hele dagen/kvelden. Når dere ønsker kan dere gå ut i lokalet for å spille dart eller shuffleboard, eller synge karaoke. Vi tilpasser deres behov og ønsker, og våre flinke bartendere og sommelierer tilbyr gjerne vin/ølsmaking.

...Brunch får dere på Restaurant Bestorp på Telegrafen.

...Smak dere gjennom verdens beste druer på Teleks Vinbar på Telegrafen, i en elegant og sjarmerende vinbar inspirert av 60-tallets klassiske detaljer.

...Avslutt kvelden på Faksen Bar på Telegrafen. eller book deres egne karaokerom på Raadhuset! Hva er vel en bedre avslutning på kvelden enn god musikk, lyd, lys og farger som tar deg rett tilbake til 80-tallet eller se en av dine beste venner rocke løs på «My Hump»?

VÅRE TIPS TIL ET GODT UTDRIKNINGSLAG

  1. Finn ut hva bruden eller brudgommen ønsker og forventer! Er det Borat-maraton ned Karl Johans gate, eller en litt mer rolig variant?
  2. Sjekk med bruden/brudgommen angående gjesteliste - hvem vil de ha tilstede?
  3. Sett av en dato så tidlig som mulig, så du får sendt ut invitasjoner og booket tidsnok. Og for all del, sørg for at bruden/brudgommen er i byen den dagen.
  4. Avklar budsjettramme med resten av gjengen og sett opp en kjøreplan for hele dagen.
  5. Sørg for at dere får i dere nok mat (og drikke) i løpet av dagen. Kjedelig om bruden/brudgommen er nede for telling før lunsj. 
  6. Ta en gjennomgang med arrangør(er) dagen før for å avklare om alt er klappet og klart til laget!
  7. Ha det GØY! Og ta masse bilder!
  8. Sov ut, sjekk at bruden/brudgommen har kommet seg hjem og gled dere til bryllupet. 

La oss planlegge utdrikningslag